Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Σκέψεις.

Μερικές σκέψεις για αυτά που πέρασαν και για αυτά που έρχονται.
Χωρίς λόγο. Σκόρπια, χωρίς σειρά. Ετσι, για να τις μοιραστούμε.
Συμβολισμοί, ερμηνείες και επιθυμίες χωρίς προτεραιότητα.
Ικανοποίηση για την χρονιά που πέρασαμε μαζί, ανυπομονησία
για αυτή που έρχεται και θα αγωνιστούμε μαζί.
Ο καθένας στα δικά του...












6 σχόλια:

  1. LEAVE YOUR CONFORT ZONE!!!
    Bολεμενοs στην απατηλη θαλπορη του 2ου γαμου μου εχασα μια ολοκληρη δεκαετια...Για να ξεφυγειs απο το λουκι πρεπει να βρειs το κουραγιο να αντιμετωπισειs την πραγματικοτητα καταματα(την καλπικη γελοιοτητα του τριπτυχου '' το σπιτακι μου-η δουλιτσα μου-η ζωουλα μου''και το ποσο ευκολα ολα αυτα σε εγκλοβιζουν σε μια νοχελικη απραξια.Δεν ειναι ευκολο φιλοι μου...ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!Αν το θελειs πραγματικα ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι στον καθεναν σαs προσωπικα την καινουργια χρονια να βρει το κουραγιο να αντιμετωπισει τιs προσωπικεs του αγκυλωσειs(μην αυταπαταστε-ολοι εχουμε) και το σθενοs να βγει επιτελουs απο το ΚΑΣΤΡΟ του και να εκτεθει!
    Οσο κι αν φαινεται τρομακτικο (και ειναι...) εχει διπλα του φιλουs που θα τον κρατησουν στα δυσκολα.
    Χαραξτε καινουργιουs στοχουs!Aυτο που μεχρι χθεs φαινοταν αδιανοητο (ενα σωματειο χωριs εξαρτησειs και παραγοντεs-ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!) ειναι ηδη απλη πργματικοτητα.
    Παρτε τη ζωη σαs στα χερια σαs!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ,ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΝΑ ΑΡΑΞΩ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΜΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΑΛΛΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΙ΄ΑΛΛΟ.................ΚΙΆΛΛΟ.ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΞΩ YOU KNOW.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Impossible is nothing.

    Το έχει σαν μότο της η Adidas και το είχα δει στην καμπάνια της πολύ καιρό πριν αλλά εμφανίζεται μπροστά μου καθημερινά.

    Impossible. is. nothing._

    Υπάρχουν τόσα εκεί έξω που ήταν αδύνατα, απίθανα, μέχρι να τα κατακτήσει κάποιος και τότε σε μια στιγμή έγιναν πιθανά, δυνατά. Κάθε φορά που το μυαλό μου λυγίζει, αυτή η φράση με φέρνει στα ίσα μου. Ο καθένας έχει την δική του ιστορία, το δικό του μοναδικό μονοπάτι να διαβεί, τους δικούς του μοναδικούς στόχους να κυνηγήσει και να κάνει πραγματικότητα όσο τρελοί, απόμακροι ή αδύνατοι φαίνονται στους άλλους. Δεν θα με περιορίσουν τα όρια που έχουν βάλει άλλοι πρώτα από όλα στον εαυτό τους και στην σκέψη τους και μετά στους άλλους. Εγώ θέτω την έκτασή μου, την ταχύτητά μου, τον ορίζοντά μου. Impossible is nothing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μένα πάλι ισχύει κάτι άλλο...ένα άλλο moto που συνηθίζουν να λένε οι "φίλοι" μου οι Αμερικάνοι... "keep it simple, dude...keep it simple !!!". Όσο σκέφτεσαι, λειτουργείς, ζεις και βάζεις προτεραιότητες κάνοντάς το απλά...τότε όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα. (Τουλάχιστον σε εμένα δουλεύει!)
    MADMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή