Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Βρές τις διαφορές





Η διαφορά του πρώτου προσχέδιου με το δεύτερο παράδειγμα συμπλήρωσης της φόρμας λέγεται ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (κάτι που αρκετοί έχουν ξεχάσει).

Από την επόμενη εβδομάδα ανοίγει το ΟΑΚΑ, σύμφωνα με έγκυρες
off the record πληροφορίες, και θα έχουμε όλο τον χρόνο να δούμε
πως από το Α θα πάμε στο Β.

Μέχρι τότε σχόλια και κριτικές στίς παραπάνω photo, as requested.

8 σχόλια:

  1. Η διαφορά του πρώτου προσχεδίου από το δεύτερο είναι ότι το πρώτο αντικατοπτρίζει το τι ρίχνω τώρα(που δεν ρίχνω και έχω πραγματικά λαλήσει) ενώ το δεύτερο δείνει με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορώ να γράψω σε συνδυασμούς ανά 3 με επανάθεση τους αριθμούς 8,9 και 10 καθώς και την εξάσκηση που μπορώ να κάνω στην πρόσθεση αν τους προσθέσω οριζοντίως και καθέτως.
    Τώρα σε σχέση με τον αγώνα στις 24-01-10 τολμώ να πω ότι θα ρίξω σίγουρα και 7άρια ενώ θα προσπαθήσω να μην ρίξω 6άρια γιατί είναι η γιορτή της κόρης μου!
    Και επειδή προσωπικά το μόνο που μου πταίει είναι ότι δεν ρίχνω ελπίζω να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα σε χώρο της περιοχής Αμαρουσίου με τόξα στο χέρι...
    ...είπα και ελάλλησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά έχουμε το πρώτο προσχέδιο , στη πορεία βάζουμε δουλειά πάνω απ΄όλα , πολλές ταινίες , άραγμα , φυσικά βόλτες και λίγο εως καθόλου προπόνηση και έτσι καταλήγουμε στο δεύτερο προσχέδιο.Γιατι πολύ απλά αυτό το δρόμο χάραξε ο Μπαμπουσκάκης και τελειοποίησε η Μπίτρα και δείχνει ότι έχει αποτέλεσμα.Ελπίζω να μην τα ακούσω από τον coach(μπορεί απλά να βλέπω λάθος διαφορές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδυνατώ να σχολιάσω γιατί...με έχει επικυρήξει η ΕΛ.ΑΣ !!! Όλοι ψάχνουν για έναν τρελό τοξότη που ρίχνει βέλη σε αμέριμνους περαστικούς στην ευρύτερη περιοχή του Γέρακα νομίζοντας ότι έτσι κάνει καλύτερη προπόνηση !!!!!!!!!!!
    Estoy loco amigos !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορέστη σε παρακαλώ να μαζεύεις τα βέλη σου...
    Μην πάνε χαμένα βρε παιδί μου!Κάποια στιγμή θα τα χρειαστείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να ρίξω ...τώραααααααααα !!!!!
    κανά νέο κόουτς ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρεπιπτόντως...άσχετο...ενδιαφέρεται κανείς για ένα ζευγάρι ελάσματα WIN&WIN INNO POWER 70-40 ολοκαίνουργια με τιμή μόλις 290 ευρώ από Ιταλία;
    www.disport.it, flettenti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Another day without shooting... life sucks big time duuude !!!!
    MADMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Another άσχετο... το blog ...πως και δεν είναι στο επίσημο site της Ομοσπονδίας;
    Θα μπει άραγε για να "σκυλιάσουν" οι οχτροί μας;;;
    MADMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή