Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Santa Claus is coming...




Οι μπάλες στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι στρογγυλές σαν στόχος.
Τα κλαδιά του μοιάζουν με αναποδογυρισμένα φτερά και η κορυφή του σαν μύτη βέλους.Ο Αη Βασίλης είναι προπονητής και τα κάλαντα είναι οδηγίες.
Είμαι καλά γιατρέ μου ? Πότε μπορώ να πάω για προπόνηση ?

4 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ I PHONE ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο SANTA APOS.ΔΟΥΛΕΙΑ ΙΩΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΜΕ 38.5 ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΟΕΡΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 7ο . ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1η ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΛΕΥΩ!ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ.ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε να γίνετε καλά... Μας λείπετε πολύ...
    Λίγες μέρες μόνο μείνανε και θα περάσουν οι γιορτές! Και θα έρθει η καινούργια χρονιά γεμάτη με ολόφρεσκους και ζουμερούς αγώνες! Και εξοντωτικές προπονήσεις! Και σούσι στο καινούργιο μας στέκι (...ναι Λάμπη μου για σένα λέω)! Και την αγαπημένη μας ομαδική ψυχοθεραπεία!
    STOXOS FOR EVER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω στα στοχακια και στον coach!!!
    τέτοιους προπονητές δεν βρίσκεις εύκολα.

    Το ακούσατε το αλλο με τον ΤΟΤΟ?
    Λεει ενας στον αγώνα ΑΑΑΑ ΚΆΠΟΤΕ ΉΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΎΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.(τι γκάφα και αυτή!!!!!!!)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!

    Αλλά τελικά πλάκα είχε.
    Χα,Χα,Χα

    STOXOS FOR EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή