Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ναι ρε γαμώτο !




Διαβάζω τα σχόλια, και κάθε λίγο τσεκάρω αν έχει βγει κάποιο καινούριο. Κάποιες τέτοιες στιγμές είναι που θέλω να γράφω μέχρι το πρωί. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστω μαζί σας και γρήγορα, που μερικές φορές νοιώθω ότι τρέχω πολύ.

Θέλω αυτές οι στιγμές να κρατήσουν.

Ένα βηματάκι ακόμα...

Κρατήσεις θέσεων για το τελικό στάδιο γίνονται σε ΚΑΘΕ προπόνηση.

Γουστάρω να χορεύω, γουστάρω να χορεύω, γουστάρω να χορεύω.
Γουστάρεις ?
ΔΩΣΕ !

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΑΝΙΤΑ ΤΟ ΓΚΟΡΙΛΑΚΙ ΜΑΣ.
    I LIKE TO MOVE IT MOVE IT, SHE LIKES TO MOVE IT MOVE IT, HE LIKES TO MOVE IT MOVE IT,

    WE LIKE TOOOOOOOOOOO MOVE IT!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ : ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , ΠΡΟΚΛΗΣΗ , ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ , ΚΥΠΕΛΛΟ , ΜΕΤΑΛΛΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ.ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ , ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ( ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ , ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ , ΕΠΟΞΙΔΙΚΩΝ, ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΛΗΣ,ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΡΑΒΑΣ ΤΗ ΧΟΡΔΗ ΚΑΙ .... ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ , ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΗΡΕΜΙΑΣ-ΕΝΤΑΣΗΣ-ΕΛΕΓΧΟΥ(http://www.youtube.com/watch?v=ipE9QFiWhzQ&feature=related , ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ :

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην αρχη μου εμαθαν να κατεβαζω τον μπροστινο ωμο,υστερα να τραβαω το πισω χερι, μετα να σπρωχνω με το μπροστινο,επαιτα να εχω σωστο ρυθμο,μετα να αφηνω το τοξο να φευγει,να δουλευω το κλικερ,να κανω ελεγχο κλικερ,προβολη χορδης,ελεγχο επαφων,follow through,ισομοιρσμο δυναμεων μπρος/πισω και επεται συνεχεια..
    Βλεποντας τα 5 βηματα στο παραπανω σκιτσο νιωθω οτι η ανθρωπινη εξελιξη ηταν πολυ πιο ευκολη υποθεση...
    Και να σκεφτειτε οτι μολις ανακαλυψα την τοξοβολια ειπα ''να ενα ευκολο σπορ που να μπορω να το κανω ανετα τωρα στα γεραματα ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή