Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Enjoy the flight.


Ο μοναδικός λόγος που το "enjoy the ride" μεταμορφώθηκε στο "enjoy the flight" είναι απλός.

Ο στόχος από το "να κερδίσουμε τους άλλους" , έγινε να "κερδίσουμε τον ευατό μας", μεταμορφώθηκε από εξωτερικός και έγινε εσωτερικός. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν, αρκεί εγώ να πιάσω τα όρια της Εθνικής, να κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα.

Η στιγμή που σταματάμε να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι και συγκεντρωνόμαστε στο τι κάνουμε εμείς είναι η στιγμή που το ride γίνεται flight. Και αυτή η στιγμή είναι μαγική. Μας δείχνει τον κόσμο από ψηλά. Και είναι ωραίος...

Αυτή η αίσθηση της επιτυχίας είναι που πρέπει να μας οπλίσει με την απαραίτητη δύναμη, επιμονή, πίστη στις ικανότητές μας, ενθουσιασμό και αντοχή για ακόμη καλύτερη προπόνηση ώστε να την ξαναζήσουμε, να ξαναπετάξουμε...

Fasten your seatbelts.


Μπράβο Φώτη.

Μπράβο Ανίτα.

Μπράβο Στρατή.

Μπράβο Χρήστο.





5 σχόλια:

  1. Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!Το καυσιμο ειναι απαραιτητο για τις πτησεις.... keep flying!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζένια γνωστή έτσι στο στόχο1 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:16 μ.μ.

    Πρώτα από όλα συγχαρητηρια ΦΩΤΗ ΣΤΡΑΤΗ ΑΝΙΤΑ και ΧΡΗΣΤΟ!!!!!. Σας εύχομαι να συνεχίσετε την πρόοδο που έχετε κανει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που σας ξέρω και προπονούμαστε μαζί. Όπως λέει και η Μάρθα το καύσιμο είναι απαραίτητο για της πτήσεις γιαυτό έχουμε τον coach μας να μας προπονεί σκληρά ώστε αυτά τα καύσιμα να μην τελειώσουν ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ όσο ο στόχος θα αναπτύσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ζένια γνωστή έτσι στο στόχο1 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:31 μ.μ.

    και δευτερον οι ευκερίες έρχονται και φεύγουν. Μπορείς να πάρεις τον εύκολο δρομο στο οποιο θα περιμένεις μια ζωή η ευκερία να βγάλει ποδια και να έρθει σε εσένα. Αν θες να πάρεις τον δύσκολο δρόμο όμως δεν αρκει να περιμένεις αλλα πρεπει να την κυνηγήσεις και να μην το βαλεις κατω μέχρι να την κατακτήσεις και θα δεις ότι όλες οι προσπάθειες και οι δυσκολίες που πέρασες κάποια μέρα θα αντιμιφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ζένια γνωστή έτσι στο στόχο1 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:36 μ.μ.

    αααααααααα έχω και τρίτο τα λέμε στην προπονηση και μην ξεχάσετε ο coach είπε 700 βελη (σε αυτούς πο διάλεξαν τον ΔΎΣΚΟΛΟ δρομο φυσικά)
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή στη φετινή μας χρονιά σε μικρούς και μεγάλους...
    Τα μικρά μας ξαναβάλαν τα γυαλιά αλλά που θα πάει...
    Θα ορμήξουν και οι σιτεμένοι(που λέει και ο Αντιπρόεδρος!)Ήδη έδειξαν τα δόντια τους!
    Εγώ εχω μόνο να πω ότι απόλαυσα ιδιαίτερα την προσωπική μικρή μου πτήση, μια πτήση εσωτερικού, που περιλάμβανε εμένα, τη Μαρία και το τσουφ.
    Μ'αρεσει αυτό που κάνω, μ'αρέσει ο τρόπος που εξελίσεται και ανυπομονώ για το παρακάτω χωρίς να φεύγω από το τώρα. Το τώρα που με παιδεύει αλλά που που αποδεικνύει συνέχεια ότι ανεξάρτητα από το επιμέρους αποτέλεσμα, το πείσμα και η επιμονή σε έναν στόχο πάντα επιβραβεύονται. Είτε αυτό λέγεται συνολικό αποτέλεσμα είτε μια καλή διάθεση που οφείλεται σε ένα καινούργιο μικρό βηματάκι προς τον τελικό ενδίαμεσο στόχο μου.
    Δεν με ενδιαφέρουν πια τα μεγαλεπίβολα σχέδια που σαμποτάρουν την ίδια την προσπάθειά μου κάθε φορά που σκέφτομαι ότι βρίσκομαι ακόμα πού μακριά.
    Οι μεγάλες πτήσεις μου δημιουργούν ακόμα jet lag και θα συνηθίσω σιγά-σιγά ξεκινώντας από στις κοντινότερες...
    Και σ' αυτές ο κόσμος δείχνει ωραίος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή