Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Τι ώρα είναι ?


Ζούμε σε ωραίες εποχές. Εχουμε σχεδόν τα πάντα, μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, οι επιλογές μας είναι ανεξάντλητες. Το περιβάλλον γύρω μας (ΜΜΕ, κουλτούρα, κοινωνικός περίγυρος) ευνοεί, συντηρεί και διαφημίζει ακριβώς αυτή την ελευθερία σε επιλογές και δράση. Ελευθεριά να κάνουμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε και για όσο θέλουμε. Προτάσουμε το ΕΓΩ μας και περιμένουμε ότι επιλέγουμε να υποταχθεί και να συμεριφερθεί ανάλογα. Δεν θα αλλάξουμε εμείς, με ΤΙΠΟΤΑ ! Οι επιλογές μας ωφείλουν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες μας !

Και μέσα από όλα όσα μας προσφέρονται, επιλέγουμε και θέλουμε να κάνουμε Τοξοβολία.

Δημιουργούμε τις συνθήκες , φτιάχνουμε το κουκούλι που μας προστατεύει και πάμε να ζήσουμε το όνειρο, το παραμύθι της ζωής μας...

Υπάρχει παραμύθι χωρίς Δράκο ? Δεν νομίζω.

Ο δράκος που κουβαλάμε μέσα μας και μας εμποδίζει να απολαύσουμε το παραμύθι είναι ορατός και δεν φοβίζει αυτούς που θέλουν, και έχουν την γενναιότητα να τον αντιμετωπίσουν.

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ.

Ζούμε συνεχώς για το αύριο, το μυαλό μας είναι στο μετά, οι πράξεις μας θα έχουν αποτέλεσμα στο μέλλον, την άλλη φορά θα γίνει καλύτερα, αυτό θα αντιμετωπιστεί αργότερα, όταν το αποφασίσω θα το ξεκινήσω και ένα κουβά γεμάτο δικαιολογίες για να μην αντιμετωπίσουμε το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στην γραμμική χρονική εναλλαγή στιγμών, το ΤΩΡΑ. Το χθές πέρασε, το αύριο δεν υπάρχει (ακόμα), υπάρχει μόνο το ΤΩΡΑ.

Η καλύτερη στιγμή για να το αποφασίσω ? ΤΩΡΑ.
Η καλύτερη στιγμή για να το κάνω ? ΤΩΡΑ
Η καλύτερη προπόνηση? ΑΥΤΗ.
Ο καλύτερος αγώνας ? ΑΥΤΟΣ.
Το καλύτερο γήπεδο ? ΕΔΩ.
Το καλύτερο βέλος ? ΑΥΤΟ.

Η διαφορά μεταξύ του τώρα και του αύριο στον αθλητισμό έχει όνομα, λέγεται άγχος. Οσο το μυαλό μας δεν ζει στο τώρα, δεν ειναι απασχολημένο με αυτά που συμβαίνουν αυτή την στιγμή και πετάει στα σύννεφα του αύριο, έχει όλο τον χώρο ελεύθερο να γεμίζει με αγωνίες και αμφιβολίες. Ποιά είναι η καλύτερη στιγμή, ποιά ήταν η καλύτερη προπόνηση, πότε έριχνα καλύτερα, ποιος είναι ο καλύτερός μου αγώνας, ποιο είναι το καλύτερο γήπεδο, πότε θα ρίξω το καλύτερο βέλος, ποιος είμαι και που παω, πότε επιτέλους θα τα καταφέρω...

Να συνεχίσω αύριο...?

19 σχόλια:

  1. Buenas tardes chicos e' chicas !!!
    I couldn't agree with the "Guardian" most! However, the point that we should all take a deep look into ourselves is why? Why are we nervous? Why aren't we calm enough to be the best we can be? After all, it's only a game!!! Who are we finally trying to please??? Ourselves...or somebody else? Because, if it is ourselves...then it's easy...you say "I'm gonna do 540" and you go and do it!!! That simple!!! (Or that simple it should be anyway...) But when you say "did I draw ok?" or "did I release ok" and so on, then things are going to be nasty. Because at that point you are thinking of somebody else. And bottom line is...
    HE is only gonna show you the path, you are the one who's gonna walk down to it !!!
    ARCHERS FOR LIFE

    MADMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορεστη «Μενουμε Ελλαδα» την εχεις δει αυτη την εκπομπη στην κρατικη τηλεοραση;Anyway wellcome back and i wish you to have great fun to the next competition.Because that's the point. FUN FUN FUN.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalispera se olous,
    Nomizw oti den einai just a game!
    Nomizw oti auto einai apla mia dikaiologia!
    Emeis oi megaloi (se antidiastoli me ta paidia) baftizoume ta pragmata kai tis katastaseis gia na einai eukolo na anafer0oume se autes symfwna me ta pistevw mas. Omws to pragma einai ligo diaforetiko. Oso kai an uewroume oti einai kati 'elafry' i 'eukolo' i 'anwdyno' i pragmatikotita einai diaforetiki: To kitrino metraei! Ti akribws, eksartatai apo ton ke0e ena, omws metraei! As brei o ka0e enas ton logo tou kitrinou tou. Autos yparxei kai kala kanei! Auto pou einai koino xwris amfibolia, einai i ikanopoiisi, i xara, i perifania pou erxetai meta apo to dekari (ante kai to enniari kamia fora!!) Auto den einai paixnidi, den einai asteio, den einai kati pou to agorazoume mazi me ta garidakia sto periptero. Einai kati pragmatiko, to opoio mono kataktietai kai tipote allo. Loipon, gia na synexisw tin endoskopisi se ena pio light epipedo, mporw na sas eksomologi0w oti to kynigi twn kitrinwn einai ena katapliktiko taxidi, estw kai otan prokeitai gia 'kryfi' proponisi opws leei o coach. Den 0a to ksanakanw, alla edw pou ta leme, oi apagoreumenoi karpoi einai oi pio nostimoi! Ante kalo brady se olous, kai ta leme aurio sti proponisi!
    Apo aurio, ola kitrina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρθα Σπυρος Ανιτακι5 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:32 π.μ.

    τι ωρα ειναι; ωρα για............................................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! γλυκα ηρεμα αγαπησιαρικα με την οικογενεια σου και πολλες επιτυχιες οπου τις θελεις εσυ. Αποστολε,Απο φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεκα μερες τωρα προσπαθω να σχολιασω αυτο το κειμενο και συνεχως αλλαζω γνωμη.
    ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ειναι η δευτερη μου φυση...
    Εχω στην πλατη μου δυο τεραστιους σακους ,ο ενας γεματος πραγματα που θαπρεπε να εχω ηδη κανει και ο αλλος με τις αναλογες δικαιολογιες.
    Αισθανομαι πως οσο πιο βαθια προχωρω στην προπονηση τοσο περισσοτερο πλησιαζω στον σκληρο πυρηνα των προβληματων κι αυτο με τρομοκρατει και με εξιταρει.
    Ποτε ειναι η καταλληλη ωρα να απαντησω στο κειμενο;
    ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ώρα είναι?
    Ώρα που θα έπρεπε όλοι οι σοβαροί αθλητές να κοιμάστε...

    Τι ώρα θα είναι σε 45 ώρες?
    Ώρα για Paaaaaarty!!!
    Στη γνωστή γιάφκα του Χαλανδρίου με επίσημο σύμφωνα με την εποχή ένδυμα και τρελή διάθεση...

    Dj APO στα decks με πολλές υποσχέσεις για latin και τρελοτράγουδα και όφωνο για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο τελικό του X FACTOR που θα μεταδοθεί live από το Stoxoparty!!!

    Θα υπάρχει πόρτα για τον έλεγχο κοσμιότητας των ενδυμάτων και διαγωνισμός καλύτερης στολής με έπαθλο ένα διήμερο με τον coach που θα συμπεριλαμβάνει 3 τρίωρες προπονήσεις για κάθε μέρα, πρωινή, μεσημεριανή και βραδινή βιντεοεξέταση τεχνικής για να βλέπετε τα χάλια σας με καλή συχνότητα και πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία γεύματα των 150 θερμίδων το κάθε ένα. Σε περίπτωση που ο νικητής δουλεύει στο δημόσιο παρέχεται και ιατρική βεβαίωση ασθενείας (για την ψυχική σας ασθένεια μπορείτε να πάρετε βεβαίωση μόνοι σας!).

    Καλή μετάβαση σε όλους σας και ιδιαίτερα στον Ορέστη που δήλωσε ότι θα ξεκινήσει από τις 5 ώστε να προλάβει να φτάσει μέχρι τις 11.30 της ίδιας μέρας.

    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Carissima !!!! Stiamo scerzando ...eeee ?????
    Ci vediamo stasera !!!

    MADMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΤΩ ΘΕΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΠΟΙΟ ΘΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΚΟΤΕΡΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ;
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ DJ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ...
    ΜΑΡΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ!
    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. giusto...però...non ho parlato ò scritto per qualche tempo e' l' ho dimenticato!!!
    Alla prossima amigo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρ' όλ' αυτά...συμφωνώ απόλυτα. Περάσαμε υπέροχα!!! Ελπίζουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Απλά, μη "ξεσκίζουμε" κάθε φορά το σπίτι της Μαρίας...μπορούμε να κάνουμε διάφορες εκδρομές,σκι,κλπ. Όρεξη να έχουμε...εμείς είμαστε μέσα!!!
    saludos amigos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορέστη εκτός από τα ιταλικά σου τα οποία κράτα τα για τις προσωπικές σου συνομιλίες με τον Λάμπη θα σου κόψω τα πόδια την επόμενη φορά που θα φέρεις χαρτοπόλεμο...
    Για την καλύτερη στολή και μετά από πολλή σκέψη θα προτείνω σαν επίτιμο πρώτο τον Απόστολο (γιατί έπεσα κάτω από τα γέλια μόλις τον είδα) και σαν πρώτο βραβείο τον Χρήστο. Πιστεύω ότι μας εξέπληξε(δεν του το είχαμε)και αυτό του δίνει προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεύτερο θα προτείνω τον Λάμπη χωρίς παραπάνω σχόλια...
    Το πρώτο βραβείο ομαδικής αμφίεσης πηγαίνει χωρίς αμφιβολία στο ομαδικό των αντρών που μας χάρισε εκτός από γέλιο και μια απίστευτη φωτογραφία για να τους κάνουμε ρεζίλι οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμίσω!!!
    Τέλος το βραβείο πρωτότυπης και πολυθεματικής εμφάνισης πηγαίνει στην μασκώτ μας που κατάφερε να μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο...
    Όσο για τα αγγούρια εμένα το σπίτι μου είναι ακόμα γεμάτο πίτσες... Την επόμενη φορά Βασίλη θα σου λέμε τα μισά άτομα.
    Τέλος να ευχηθώ πολλές τέτοιες ωραίες συγκεντρώσεις και να ενημερώσω ότι ο Λάμπης έχει καινούργια τραπεζαρία και πρέπει να την εγκαινιάσουμε άμεσα!!!
    Χρόνια πολλά σε όλους και μην ξεχνάτε...Το μυστικό είναι να περνάμε ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η τραπεζαρια του Λαμπη σας περιμενει!
    (reserve: 2110142517)
    President,οσο κι αν γλυφεις τον coach, το ξυλο στην προπονηση δεν το γλυτωνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω με Λαμπη περι γλυψιματος παρ´ολα αυτα βλεποντας Αποστολο νομισα οτι θα πεθάνω απο τα γελια δεν το περιμενα με τίποτα αρα του δινω το πρωτο, το δευτερο με λιγη διαφορα στο Χρηστο η περουκα ηταν το κατι αλλο και εδω δεν το περιμενα απλα το σοκ μετον Αποστολο ηταν πιο δυνατο, για το τριτο ελεγα Ηλια αλλα ο Βασιλης, το ομαδικο, με μπερδεψατε τελικα δεν μπορω. Το σιγουρο ειναι οτι περασαμε καλα να το επαναλαβουμε οχι στης Μαριας βεβαια Λαμπη ετοιμασου.Σημερα 14 φλεβαρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους εχουμε κοινο ερωτα την τοξοβολια! Να παιρναμε καλα. Γουσταρω να ριχνω,γουσταρω να ριχνω, γουσταρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάρθα, Λάμπη και λοιποί μουρλοί χρόνια πολλά.

    Κατ' αρχην να αποκαταστήσω το όνομά μου.
    Το "επίτιμος πρώτος "στον coach είχε να κάνει με τον διαγωνισμό και το πρώτο βραβείο που είχα ορίσει και ήταν ένα διήμερο με τον ...coach!
    Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν δεν θα μπορούσε ο ίδιος να κερδίσει το βραβείο...
    Παρόλα αυτά θα ήταν άδικο τόσο μαλί να πάει στράφι και γι' συτό πρότεινα την παραπάνω δίκαιη λύση.
    Αν του μπει πάντως στο μυαλό μετά από αυτά που γράψατε ότι πάω να τον γλύψω μαύρο φίδι που μ'εφαγε την Τρίτη και μην σας πετύχω μπροστά μου!
    Κουράγιο παλικάρια! Μια Δευτέρα έμεινε, που θα πάει, θα περάσει. Τρίτη...ΟΑΚΑ σου ερχόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ηθελα να παρακαλεσω ελινα και κριστη να μου φερουν μια τυπωμενη φωτογραφια του ανδρικου ομαδικου μας απο το παρτυ εως την πεμπτη την θελω για τον αγωνα αν αισθανθω πιεση να την βλεπω να χαλαρωνω. ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ,ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΟ,ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ (ΕΔΩ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ Γ....) ΑΝΔΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρθούλα σου τις φτιάχνω --- είναι απίστευτες by the way! Για προσωπική μου χρήση θα έχω τις φωτογραφίες από την σειρά "Ο γύρος του κόσμου με τον Λ.... σε 187 μέρες"!

    Σ'ευχαριστούμε President για το καταπληκτικό πάρτυ! Περάσαμε τέλεια!

    Top Costume = Coach γιατι εξακολουθούσε να είναι cool ακόμα και με την περούκα "ξερίζωσα ένα θάμνο και ήρθα"

    Top Costume Ensemble = οι άνδρες του Α.Ο. Στόχου γιατί ήταν όλοι μέσα στο πνεύμα του κοστουμιού τους!

    Ειδική Μνεία: Έλση/Μάγισσα γιατί μέχρι και τα νύχια κόλλησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή