Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Fun - ταστικά.




Προπόνηση, προσπάθεια, επιμονή, υπομονή, διασκέδαση, χαρά, παιχνίδι, παρέα, φίλοι, μετάλλια, επιτυχίες, απογοήτευση, και άλλη προσπάθεια, περισσότερη προπόνηση,στόχοι, καταπληκτικά τόξα, υπέροχα βέλη, ταξίδια, αγώνες, όνειρα για το μέλλον, επιθυμίες, ζήλια από τους άλλους, περηφάνεια, μοναδικότητα, περνάω καλά, θέλω και άλλο, συνεχίζω !





Μπράβο Φώτη.

Μπράβο Ξένια.

Μπράβο Στρατή.

Μπράβο Φοίβη.



Το φώς στα μάτια των τεσσάρων παιδιών μου, καλύπτει τα πάντα...


Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Sisu.




Πρόκειται για έναν φινλανδικό όρο που χαρακτηρίζει τη δύναμη της θέλησης, την αποφασιστικότητα, την εμμονή και την λογική αντιμετώπιση οποιονδήποτε δυσκολιών.


« Το sisu είναι ο λόγος που δεν τα παρατάμε ποτέ. Ίσως είναι η ικανότητά μας να παραμένουμε ψύχραιμοι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Να είμαστε ουδέτεροι είτε τα πράγματα πάνε καλά σε έναν αγώνα είτε όχι. Ίσως μάλιστα κάποιες φορές να μην εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας», είχε δηλώσει στο παρελθόν o Heikki Kovalainen που κάνει καριέρα στη Formula 1.


Πως νοιώθω σήμερα στον αγώνα ?

Sisu !



Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Dreams.





Κάθε στόχος ξεκινάει από ένα όνειρο.


Και δεν μιλάω για τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας.

Μιλάω για αυτά που θέλουμε τόσο πολυ εδώ και τώρα που δεν αντέχουμε την αναμονή. Αυτά που μας καίνε, που δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε, που τα θέλουμε τόσο πολύ που γίνονται σκοπός στην ζωή μας, που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά. Είναι τα πρώτα που αποκτούμε στην ζωή μας και τα τελευταία που αφήνουμε. Ζεσταίνουν την καρδιά μας, είναι η πηγή όλων των ευχών για την ζωή μας, ο θεμέλιος λίθος για τα κίνητρά μας.

Κανένας δεν ξέρει το γιατί, το πως και το πότε σχηματοποιούνται. Αλλά όλοι ξέρουν οτι είναι προσωπική υπόθεση... Όλοι οι στόχοι στη ζωή μας αποκτούν όνομα και νόημα αφού τους έχουμε ονειρευτεί.

Δεν κοστίζουν τίποτα, δεν θέλουν κόπο, δεν θέλουν τροφή, δεν γκρινιάζουν, δεν χρειάζονται ειδικούς χώρους, δεν θέλουν προετοιμασία, δεν χρειάζονται συντήρηση, δεν χρησημοποιούν αποθηκευτικό χώρο, μεταφέρονται έυκολα, δεν μολύνουν, τα μοιραζόμαστε εύκολα, αλλάζουν όποτε θέλουμε, επαναλαμβάνονται όποτε θέλουμε, έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, δεν είναι υποχρεωτικό να τα πετύχουμε όλα ή μερικά από αυτά (γιατί διαφορετικά θα γινόταν ψυχαναγκαστικά και θα μας χαλούσαν το ... όνειρο) και χιλιάδες άλλα πλεονεκτήματα.

Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι μερικές φορές τα ξεχνάμε...