Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Dreams.





Κάθε στόχος ξεκινάει από ένα όνειρο.


Και δεν μιλάω για τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας.

Μιλάω για αυτά που θέλουμε τόσο πολυ εδώ και τώρα που δεν αντέχουμε την αναμονή. Αυτά που μας καίνε, που δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε, που τα θέλουμε τόσο πολύ που γίνονται σκοπός στην ζωή μας, που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά. Είναι τα πρώτα που αποκτούμε στην ζωή μας και τα τελευταία που αφήνουμε. Ζεσταίνουν την καρδιά μας, είναι η πηγή όλων των ευχών για την ζωή μας, ο θεμέλιος λίθος για τα κίνητρά μας.

Κανένας δεν ξέρει το γιατί, το πως και το πότε σχηματοποιούνται. Αλλά όλοι ξέρουν οτι είναι προσωπική υπόθεση... Όλοι οι στόχοι στη ζωή μας αποκτούν όνομα και νόημα αφού τους έχουμε ονειρευτεί.

Δεν κοστίζουν τίποτα, δεν θέλουν κόπο, δεν θέλουν τροφή, δεν γκρινιάζουν, δεν χρειάζονται ειδικούς χώρους, δεν θέλουν προετοιμασία, δεν χρειάζονται συντήρηση, δεν χρησημοποιούν αποθηκευτικό χώρο, μεταφέρονται έυκολα, δεν μολύνουν, τα μοιραζόμαστε εύκολα, αλλάζουν όποτε θέλουμε, επαναλαμβάνονται όποτε θέλουμε, έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, δεν είναι υποχρεωτικό να τα πετύχουμε όλα ή μερικά από αυτά (γιατί διαφορετικά θα γινόταν ψυχαναγκαστικά και θα μας χαλούσαν το ... όνειρο) και χιλιάδες άλλα πλεονεκτήματα.

Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι μερικές φορές τα ξεχνάμε...



6 σχόλια:

  1. Όλοι μας έχουμε όνειρα...

    Όσα είναι πιο τσιγκούνικα μπορούμε να τα μοιραστούμε με τους γύρω μας, τα πιο ακριβά τα μοιραζόμαστε με τους πολύ δικούς μας ανθρώπους και τα πανάκριβα δεν τολμάμε να τα πούμε ούτε στο εαυτό μας.

    Δεν είναι ότι τα ξεχνάμε. Απλά κάποιες φορές φαίνονται τόσο παράλογα που και η σκέψη τους μονο μας σοκάρει.
    Αλλες φορές που νιώθουμε πιο καλά, φουντώνουν μέσα μας και τότε ... λες να ... δεν ξέρεις ποτέ... μην αποκλείεις τίποτα ... και τότε νιώθουμε παντοδύναμοι.
    Το μόνο κακό είναι ότι τις στιγμές που το όνειρο απομακρύνεται νιώθεις αστείος και μόνο που τόλμησες να το σκεφτείς... και το συναίσθημα που σου αφήνει είναι πραγματικά άσχημο...

    Δεν είναι ότι τσιγκουνεύομαι ούτε ότι ξεχνάω.
    Απλά προσπαθώ τώρα πια να ονειρεύομαι βήμα-βήμα.
    Να κάνω πιο εφικτά όνειρα κι ας μην μου προσφέρουν τόσο μεγάλη ικανοποιήση.
    Να τα πραγματοποιώ και μετά να πηγαίνω στα επόμενα...
    Δεν τα καταφέρνω πάντα. Το μυαλό πάντα τρέχει και κάνει κόλπα στη λογική μου. Αλλά το προσπαθώ.
    Πρέπει να μπορούμε να χαιρόμαστε και τα μικρά μας όνειρα που πετυχαίνουμε. Να μην τα ξεχνάμε κι αυτά και να μην τα σνομπάρουμε.
    Ο κάθένας μας, άλλος λιγότερο, άλλος περίσσότερο και άλλος πολύ περισσότερο έχει κάνει κόπους, θυσίες, έχει αντιμετωπίσει προβλήματα (λιγότερα, περισσότερα ή πολύ περισσότερα) για να τα καταφέρει...
    Είμαστε ΟΛΟΙ εδώ.
    Και ναι, έχουμε αγώνα αύριο!!
    Φρέσκο κρέας!!
    Καλή διασκέδαση σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα μεινω στο τελευταιο οτι δυστυχως τα ξεχναμε μερικες φορες και τοτε μενουμε στασιμοι η αφηνουμε αλλους να μας τα σαμποταρουν.Τα ονειρα μου ειναι μονο δικα μου ισως τα μονα πραγματικα δικα μου και ετσι θα τα κρατησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα!Κοιμηθηκα και ξυπνησα με την ιδια αισθηση.Σκυλιασα θελω να ριξω θελω προπονηση θελω να λιωσω το τοξο να λιωσουν και τα 12 xten απο το ριξιμο και να παρω αλλα θελω να κανω οποιο προγραμμα εχει στο μυαλο του και ολα τα αλλα κολπα που λεει θελω περισσοτερα απο τον ευαυτο μου ολα αν γινεται.Θελω και αλλους αγωνες ΘΕΛΩ προπονηση θελω κι αλλο απ´ ολα αυτα και αλλα ακομη ....... Αποστολε προχωραμε δυνατα σε οτι εχεις στο μυαλο σου...,,,αυτο το σαβ/κο ηταν υπεροχο θελω κι αλλο απ´ολα αυτα αλλα πρωτα απ´ολα προπονηση να φτασω στο 100% της προσπαθειας μου αυτο δεν μπορω να το δεχτω και η βλακεια ειναι οτι οτι δεν δεχομαστε συνηθως η πρωτη αντιδραση ειναι μα εγω προσπαθησα σκ...... προσπαθεια.ΟΧΙ !!!!!! το κεφαλι κατω και δουλεια ποιοτικη οπως λεει ο Απο εκει χρειαζομαι εκτος των αλλων βοηθεια στην ποιοτητα.Θελω και αλλο γλυκεια ανυπομονησια για την προπονηση στα λογια δεν ειμαι καλη δεν νομιζω οτι μπορω να εκφρασω ολα αυτα που αισθανομαι να τα εκφρασω με το τοξο μου που αυτο δεν ζηταει λογια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα!!!! ξυπνηστε οσοι δεν το εχετε ηδη κανει......ιδια αισθηση παλι να λιωσω στο ριξιμο με μια ακομη χαρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ βελη πολλα ποιοτικα 100% προσπαθεια, προκληση, γουσταρω τρελα κυνηγι στοχοι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!! και μετα κι αλλο κι αλλο δεν σταματαμε.Η μικρη τρελαινεται θελει να μπει στο γκρουπ των μεγαλων υπομονη της λεω αυτη θα σε παει μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μικρη τρελαινεται γαι να μπει στο γκρουπ των μεγαλων και εγω τρελαινομαι που σε λιγο θα με περασει σε λιμπρες!
    Αποστολε αν δε μου ανεβασεις λιμπρες, θα φαω το τοξο τα βελη τη χορδη τη βαλιτσα της Μαρθας και οποιον βρω μπροστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεμιναρια σαν το χθεσινο, σε καθε αλλη περιπτωση θα το πληρωναμε οσο-οσο!
    Καταλαβαινω οτι τωρα μπαινουμε στα βαθια...
    (Αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που το λεω αυτο.Αραγε ποσες φορες θα το πω ακομα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή