Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Sisu.




Πρόκειται για έναν φινλανδικό όρο που χαρακτηρίζει τη δύναμη της θέλησης, την αποφασιστικότητα, την εμμονή και την λογική αντιμετώπιση οποιονδήποτε δυσκολιών.


« Το sisu είναι ο λόγος που δεν τα παρατάμε ποτέ. Ίσως είναι η ικανότητά μας να παραμένουμε ψύχραιμοι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Να είμαστε ουδέτεροι είτε τα πράγματα πάνε καλά σε έναν αγώνα είτε όχι. Ίσως μάλιστα κάποιες φορές να μην εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας», είχε δηλώσει στο παρελθόν o Heikki Kovalainen που κάνει καριέρα στη Formula 1.


Πως νοιώθω σήμερα στον αγώνα ?

Sisu !



3 σχόλια:

  1. Τι ειπε παλι ο ποιητης; Sisu θελω και απο αυτο στα αλλα που ηδη γραψει θελω και αυτο στη μεγαλυτερη δοση του. Αρα θελω να ριχνω ωσπου να λιωσω την λαβη του τοξου μου να λιωσω τα βελη μου να παρω αλλα και να συνεχισω με πολυ πολυ sisu να παραμενω ψυχραιμη οταν τα πραγματα δεν πανε καλα και ουδετερη οταν πανε καλα και να συνεχιζω με την ιδια επιμονη υπομονη και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο!!!!!!!! στα στοχακια μας. Μπραβο Ξενια μπραβο Φοιβη μπραβο Φωτη μπραβο Στρατη! Wellcome to the club στη Φοιβη και στο Στρατη! Στοχος δυνατα παντα να περνατε καλα και εμεις να χαιρομαστε μαζι σας που περνατε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν απλά υπέροχα...
    Θα συντονιστείτε όλοι σύντομα όταν ο coach μαζέψει και ανεβάσει τις φωτογραφίες...
    Οι αγώνες μας σε ...σμίκρυνση!
    Και τα παιδιά καλύτερα από εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή