Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αναλογίες nr.2




Δεν σε πιάνουν τα διαόλια σου όταν ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις την αποκλειστικότητα στο τι βλακείες περνάνε από το μυαλό σου όταν είσαι σε συνθήκες πίεσης ?

Ή μήπως παίρνεις θάρρος όταν κατανοείς ότι ακόμα και οι κορυφαίοι έχουν τα ίδια στο μυαλό τους (μόνο που τα χειρίζονται καλύτερα).



Don't be a dreamer, be a planner.




7 σχόλια:

  1. Ειναι πραγματικα απιστευτο οτι ολα αυτα που αισθανομαι και σκεφτομαι να τα διαβαζω και να τα αναγνωριζω σε μια κορυφαια αθλητρια ειναι... δεν μπορω για αλλη μια φορα μα το εκφρασω με λογια.Θαυμαζω πραγματικα ολους αυτους που το διαχειριζονται ή εμαθαν να το κανουν.Εχω πραγματικη ορεξη να τα μαθω ολα προσπαθω να μην ακουω ολες αυτες τις βλακειες που μου λεει ο εαυτος μου πρεπει να σταματησει να με αμφισβητει και να με γεμιζει αρνητικες μπουρδες. Γιατι κανω ωραιες επιδοσεις οταν σκεφτομαι θετικα και χωρις πιεση; Θελω να τις κανω και με πιεση αυτο αλλωστε ειναι που κανει τους προταθλητες αυτοι καταφερνουν να το διαχειριζονται σωστα.Αραγε θα το καταφερω; Για οτιδήποτε αλλο δεν ειχα ποτε αμφιβολια παντα η σκληρη δουλεια μου εφερνε καλο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο πραγματα με εντυπωσιασαν πιο πολυ απο τα λεγομενα της.
    Πρωτον, ο φοβος πριν τη μαχη, η διαθεση να το βαλει στα ποδια!
    Δευτερον, η ξαφνικη επιγνωση, οτι ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!
    Και τα δυο τα εχω νοιωσει πολυ εντονα!

    Δυστυχως το πρωτο πολυ περισοτερες φορες απο το πρωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον πρόλογο του βιβλίου της Dara Torres: Age is just a number! (Αν δεν ξέρετε ποια είναι αυτή, δείτε το άρθρο στην wikipedia)

    "I 've been old before. I was old when I was 27 and I got divorsed. I was old when I was 35 and I couldn't get pregnant. I was really old when I was 39 and my father died. But when I was 42 and I woke up in a dorm in the Olympic village in Beijing, I didn't feel old. I felt merely - and yes happily - middle-aged."

    Λέει και άλλα πολλά, αλλά αυτά κάποια άλλη στιγμή! Καλο βράδυ!

    Υ.Γ.1 Όπως θα δείτε στο βιογραφικό της, πήρε ασημένιο στο Πεκίνο, όντας η μεγαλύτερη σε ηλικία κολυμβήτρια που κατάφερεκάτι τέτοιο.


    Υ.Γ.2 Τι λέτε μετράμε αύριο 2χ70 με κειστά μάτια και στοίχημα παγωτό? Από αυτά που θα φέραι η Ανίτα με το τζίπ από το Πικέρμι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο μια σε βαθος συζητηση μπορει να δωσει απαντησεις σε χρονιζοντα προβληματα.
    Τερμα τα χαδια, οχι αλλους σκελετους στην ντουλαπα...
    Thank you my captain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή