Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Enjoy the ride vol.2








Τα πολλά λόγια είναι φτώχια μπροστά στην ικανοποίηση του να βλέπουμε την προσπάθεια μας να ανταμείβεται.

Ας κρατήσουμε γερά στην μνήμη μας αυτό το μικρό σιωπηλό μπράβο που φυλάμε για τον ευατό μας, εκεί λίγο πρίν κοιμηθούμε μετά από μια μέρα σαν αυτή...
Αυτό που κανένας δεν ακούει και κανένας δεν μπορεί να μας το πάρει, γιατί είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ, εμείς το κερδίσαμε.

Μπράβο Γιώργο.

Μπράβο Ανίτα.

Μπράβο Μάρθα.



Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Enjoy the ride.








Σε λιγότερο από ένα μήνα το site μετατράπηκε από ένα χώρο επικοινωνίας και "προβληματισμού" σε άλμπουμ επιτυχιών και φωλιά του λύκου ταυτόχρονα.

16 μετάλλια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι κάτι που κανένας δεν περίμενε, τόσο νωρίς τουλάχιστον. Όλες αυτές οι φωτογραφίες των επιτυχιών, και ο μηδενισμός των σχολίων στα διάφορα post δίνουν την αίσθηση ότι κάτι γίνεται.

Πράγματι, κάτι ...γίνεται. Ας το ζήσουμε ΤΩΡΑ και να αφήσουμε τις περιγραφές για αργότερα, πολύ αργότερα.

Οι επιτυχίες, τα μετάλλια και οι διακρίσεις ήταν και είναι πάντα δεύτερη προτεραιότητα για μένα και αυτό προσπαθώ να περάσω σαν φιλοσοφία στο σύλλογό μας. Θέλω να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, να βρίσκουμε το κίνητρο στην πρόκληση, να μπορούμε να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε (με όρους τεχνικής, δύναμης, ικανότητας και χαρακτήρα), να μεγαλώνουμε με την ικανοποίηση ότι κάνουμε ακρίβώς αυτό που γουστάρουμε χωρίς συμβιβασμούς με τον ευατό μας, να βρούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.


There is no certainty of outcome in life,
but you will never know what you are made
of unless you choose to take part .